Úterý 19. 3. 2024 se neslo v duchu Velikonoční nálady. Všichni žáci navštěvující školní družinu se totiž zúčastnili Velikonočních dílniček. A rozhodně bylo co vytvářet! Každý si při této, již tradiční, akci namaloval krásné nerozbitné dřevěné vajíčko, vybarvil a složil velikonoční skládačku, zasadil řeřichu či semínka do květináčku a do něj ještě vyrobil roztomilý zápich. Aktivit byla skutečně spousta a všichni je zvládli hravě a vesele.

Na žádném stanovišti nechybělo ani to pravé velikonoční pohoštění v podobě vajíčkové a ředkvičkové pomazánky, které chutnaly skutečně všem a z talířů zmizely hned. Přispěli také šikovní rodiče, kteří nám na tuto akci upekli jak sladké, tak slané zákusky, za což jim moc děkujeme, protože i toto naši celou akci příjemně zpestřilo.

Jakmile každý žák splnil všechny úkoly na všech stanovištích, sešli jsme se u Lvíčat a společně krásné odpoledne ukončili. Každý si zasloužil za krásnou práci ještě odměnu v podobě čokoládového vajíčka.

Všem zúčastněným, žákům ze školního klubu, a hlavně všem vychovatelkám, moc děkujeme za krásné Velikonoční odpoledne plné zábavy a tvoření.

Katka Malo